ОСТАННІ НОВИНИ

Кміть взяв участь у засіданні Координаційної ради з питань підготовки та проведення Євро-2012

Львівський портал

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть перебуває з робочим візитом у Києві, де взяв участь у засіданні Координаційної ради з питань підготовки та проведення Євро-2012 під головуванням Президента України Віктора Ющенка. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Під час засідання Глава держави наголосив на необхідності реалізації першочергових заходів розвитку інфраструктури (стадіони, аеропорти, комунальні дороги тощо) міст, приймаючих Євро-2012 та своєчасного фінансування зазначених об`єктів з державного бюджету.

Серйозне занепокоєння Віктора Ющенка викликає підготовка до Євро-2012 автомобільного сполучення та міського транспорту. Особливу увагу Президент звертає на заклади розміщення (УЄФА визначає проблему з їх підготовкою, як одну з основних).

Віктор Ющенко також відзначив важливість завершення коригування показників Державної цільової програми з підготовки та проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу з урахуванням пропозицій приймаючих регіонів, та забезпеченням пріоритетного фінансування об`єктів, введення в експлуатацію яких заплановано на 2009 рік.

Окрім цього, Віктор Ющенко закликав мерів міст і губернаторів областей активізувати діяльність та докласти усіх зусиль, аби довести, що міста готові прийняти Євро-2012. Глава держави наголосив, що під час наступного засідання в УЄФА не повинно виникати жодних сумнівів у спроможності усіх чотирьох міст України забезпечити проведення Євро-2012.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *