ОСТАННІ НОВИНИ

«Дзиґа» везе загін львівських митців та музикантів на фестиваль у Любліні

Львівський портал

|

Мистецьке об’єднання «Дзиґа» везе загін львівських митців та музикантів на традиційний фестиваль «Ніч Культури», який проходитиме у ніч з 6 на 7 червня у Любліні. Про це повідомляє МО «Дзиґа».

Люблінська «Ніч Культури» є великим і вже потужним фестивалем. За одну ніч там відбудеться близько 250 різнопланових проектів на близько сотні територій. Програма «Ночі» зосереджується на презентації перформансів, гепенінгів, інсталяцій, концертах авангардної музики та вуличних дійств. Під час «Ночі культури» у Любліні з вечора до ранку не зачиняються театри, галереї, музеї та концертні зали, а вхід є виключно безкоштовним. Минулоріч фестивальна ніч зібрала понад 500 тис відвідувачів. 

Львів представлятиме мистецьке середовище дотичне до «Дзиґи». Зокрема, під час фестивалю у парку «Saski» свої інсталяції та перформенси презентуватимуть Влодкауфман, Володимир Топій, Мирослав Вайда, Олексій Хорошко та Сергій Петлюк. У приміщенні «WARSZTATY KULTURY» музику та видиво творитимуть львівські діджеї та віджеї із групи «RESTart». У Старому Місті на площі Ринок найперспективніший львівський етно-джаз гурт «ShockolaD» презентуватиме свій новий альбом «ПОКОСИ». 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *