ОСТАННІ НОВИНИ

Місто власноруч хоче організовувати перевезення населення до околиць Львова

Львівський портал

|

Міське управління транспорту та зв’язку планує узяти на себе усю організацію перевезень львів’ян та мешканців області до околиць міста, а саме до Рудно, Брюховичі, Муроване, Лапаївка, Дубляни, тощо. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Шкурган.

За його словами, управління вже зверталося до обласного конкурсного комітету, аби ті віддали місту забезпечення та організацію перевезень з населених пунктів, які знаходяться в межах кільцевої дороги.

«Це би дало можливість нам запобігти просто тупому дублюванню міських та приміських маршрутів, дублюванню наших маршрутів електротранспорту. Якщо дивитися законодавство, то там написано, що місто організовує перевезення тільки до межі міста, а далі це вже має робити область. Виходить, що 2 км за кільцевою дорогою повинне організовувати обласний конкурсний комітет, а вже решта поїздок – міський. Наразі це питання досі залишається не вирішене», – розповів Микола Шкурган.

Також він додав, що за їхніми підрахунками до Львова заїжджає біля 1300 автобусів з передмістя. «Якщо кожен автобус здійснить хоча б два рейси на день, ви уявляєте яке велике йде навантаження на нашу маршрутну мережу? Тому ми хочемо врегулювати це питання», – сказав Шкурган.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *