ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські депутати відстояли Брюховицькі ліси у Вищому адміністративному суді

Львівський портал

|

Сьогодні Вищий адміністративний суд України відмовив у позові кооперативу «Ремонт» проти Грибовицької сільської ради, у якій позивач вимагав від відповідача укласти договір продажу 32,3 га лісопаркової зони Брюховицьких лісів Державного лісового фонду. Про це повідомила депутат Львівської міської ради, представниця ГО «Спільнота» Віра Лясковська. 

«Сьогодні суд виніс рішення, яке є для нас надзвичайно важливим. Я не помилюся, якщо скажу, що воно є вирішальним у цій тривалій судовій тяганині. Ми можемо святкувати повну перемогу, адже ми всі разом врятували Брюховицькі ліси», – заявила В.Лясковська. 

За її словами, своїм рішенням Вищий адміністративний суд України залишив без змін рішення Львівського господарського і Львівського апеляційного судів, які визнали вимоги кооперативу «Ремонт» незаконними. 

«Враховуючи те, що рішення Вищого адміністративного суду не підлягає оскарженню, «Ремонт» втратив можливості для махінацій. Фактично він вибуває із судового процесу у справі 328 гектарів. Нагадаю, ця справа з’явилася після фабрикації ухвали Львівської обласної ради, коли кооператив «Ремонт зрозумів, що у нього ситуація нестійка», – розповіла В.Лясковська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *