Королевська не бажає танцювати польку-бабочку, а лише працювати над серйозним законом

Львівський портал

|

Народний депутат України (фракція БЮТ), голова комітету ВРУ з питань промисловості, регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська сьогодні у Львові провела зустріч із місцевими підприємцями.

Як зазначила Н.Королевська, представники малого й середнього бізнесу Львова передали цілу низку скарг, що стосуються дозвільної системи та загалом стосунків влади й підприємців.

«Не можу сказати, що у стосунках між владою Львова й підприємцями все гаразд. Звичайно, кішки бігають, однак так буває завжди. Не існує такого мера, щоб задовольняв увесь бізнес і не буває бізнесу, котрий своїми діями задовольняв би повністю міську владу. Повинен бути баланс. Всі ці звернення, скарги ми розглянемо на засіданні комітету і далі працюватиме звичний алгоритм: Генпрокуратура, РНБО, Рада підприємництва, які повинні розібратися в проблемі. І якщо є порушення, то вони повинні бути ліквідовані, а якщо це боротьба амбіцій, то потрібно сідати за круглий стіл, на якому ці амбіції з обидвох сторін мають бути погашені і стосунки переведені в ефективний діалог», – зазначила нардеп.

За її словами, для того, щоб країна якомога швидше подолала кризу, сьогодні як ніколи у стосунках влада-бізнес необхідно шукати порозуміння. «Діалог повинен бути взаємним, ми вже впродовж півроку питаємо у підприємців, що їм заважає, що стоїть на перешкоді розвитку бізнесу. Можна написати будь-який закон і він гарно виглядатиме з трибуни, так, що можна польку-бабочку танцювати, аплодуватиме весь зал, але розумієш, що цей закон не дасть реального результату в умовах кризи, якщо він не відображає і не вирішує проблем підприємництва. Ми проведемо ще консультації і приймемо серйозний закон», – пообіцяла Н.Королевська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *