ОСТАННІ НОВИНИ

МНК проведе «мовчазну» екстремальну мандрівку

Львівський портал

|

З ініціативи активної молоді ЛОО Молодіжний націоналістичний конгрес 23-24 травня відбудеться екстремальна мандрівка «Мовчун".  Як передають організатори акції, похід незвичайний тим, що, протягом трьох днів походу,  всі учасники повинні дотримуватись особливої норми поведінки: вони повинні мовчати.

Метою  "залізного правила"  за словами одного із організаторів походу  Андрія Беня, є  "розуміння одне одного не те, що з півслова, а й за відсутності спілкування взагалі". 

Почнуть свій маршрут  молоді мовчуни із міста Сколе, звідки, переходячи нафтопровід "Дружба" на висоті понад 20 м., вирушать до водоспаду Кам`янка. Згодом мандрівники піднімуться на гору Лопата, що у 1944 році стала місцем битви воїнів УПА з німцями.

 " Вшанувати пам`ять героїв хвилиною мовчання було б занадто тривіально, зважаючи на те, що учасникам " Мовчуна" і без того, у часі походу повинні "оніміти". Тому на вершині гори ми встановимо  червоно-чорний прапор Української повстанської армії, а також запалимо свічку, яку будемо передавати з рук в руки, про себе промовляючи молитву "- підмітив Андрій Бень.

Кінцевим  пунктом призначення майбутні безмовці обрали село Козаківка Болехівського району.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *