ОСТАННІ НОВИНИ

Керівники гральних закладів понесуть кримінальну відповідальність, якщо не припинять своєї діяльності

Львівський портал

|

Керівники гральних закладів, які не виконають розпорядження уряду про припинення діяльності свого бізнесу на місяць для здійснення перевірок, понесуть кримінальну відповідальність. Про це повідомив в. о. міністра фінансів Ігор Уманський, йдеться на Урядовому порталі.

В. о. міністра фінансів підкреслив, що сьогодні, незалежно від того, дотримується гральний заклад ліцензійних умов діяльності чи ні, усі вони не мають права працювати. На думку Ігоря Уманського, якщо гральний заклад порушує розпорядження Кабінету Міністрів і продовжує працювати, його керівництво понесе кримінальну відповідальність.

«Моє глибоке переконання, що стосовно тих суб’єктів, тих закладів, де цих порушень не буде –претензій ні від уряду, ні від місцевих органів влади не буде. Вони і далі будуть продовжувати займатися своєю діяльністю. Ті суб’єкти, які замурували основні пожежні виходи, поставили на болти двері, які взагалі не мають вікон, які створили і створюють на сьогодні, на жаль, небезпеку для відвідувачів – до них будуть застосовуватися найсуворіші заходи», – пояснив Ігор Уманський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *