ОСТАННІ НОВИНИ

Військовослужбовці внутрішніх військ МВС України поїдуть в гості до ветеранів війни

Львівський портал

|

8 травня 2009 року керівний склад військової частини 4114 Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України відвідає ветеранів Великої Вітчизняної війни. Про це «Львівський портал» повідомив Начальник групи зв`язків з громадськістю та засобами масової інформації управління Західного територіального командування ВВ МВС України майор Вадим Голуб

Офіцери та солдати львівського полку внутрішніх військ напередодні свята завітають до кожного ветерана додому, вручать всім вітальні адреси, квіти та подарунки. До сьогодення дожили лише 8 ветеранів, які безпосередньо брали участь у Великій Вітчизняній а потім служили в цьому полку. Всі вони нагороджені орденами та медалями ще в роки війни.

9 травня 2009 року з 10.00 – до 13.00 у Галицькому з`єднанні Західного територіального внутрішніх військ по вул. Княгині Ольги, 105 вшанують ветеранів великої вітчизняної війни. О 10.00 вони зберуться у цій військовій частині де зустрінуться із солдатами строкової служби. Досвідчені воїни розкажуть молодим як вони воювали в 1941-45роках. Після чого покладуть квіти до монумента слави військової частини 3002.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *