ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде міжнародний джип-фестиваль «Car Party весна 2009»

Львівський портал

|

 У Львові пройде другий міжнародний джип-фестиваль «Car Party весна 2009». Учасниками фестивалю стануть екіпажі з України, Росії, Білорусі та Польщі. Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

За словами президента Львівської обласної Федерації любителів бездоріжжя «Car Party 4Х4» Андрія Юрченка позашляховики, які приймають участь у таких змагання, оздобленні сучасним обладнанням і відповідають всім встановленим нормам. А шкода від Джип-фесту така сама, як від подібних змагань з мотокросу чи драг-рейсінгу, які проводяться у Львові вже не перший рік і мають статус міжнародних змагань.

Частина змагань відбуватимуться на Яворівському полігогоні. «Скажу одне, що такої траси (розміченої, безпечної як для учасників, так і для навколишнього середовища), як на Яворівському полігоні – немає в Західній Україні. Це нам офіційно підтвердила екологічна служба. Ми здатні доказати, що Львів безумовно не тільки культурна столиця України, але й місто, де можна на високому рівні проводити міжнародні спортивні змагання.», – додав він.

Мета проведення Джип-Фестивалю – популяризація автомобільного спорту на Західній Україні, налагодження відносин з дружніми автомобільними клубами країн Європи, а також промоція міста Львова, як міста автомобільних змагань міжнародного рівня.

Для довідки: ІІ Міжнародний джип-фестиваль «Car Party весна 2009» буде проводитися 8-10 травня. Основні події відбудуться 8 травня на мототреку «Сокільники Екстрім» (у селі Сокільники Пустомитівського району Львівської області).  В програму фестивалю входить нічний трофі-рейд, джип-триал и джип-спринт. Змагання джиперів відбуватися в трьох категоріях: ТР-1, ТР-2..3, ATV.

Нагадаємо, що перший міжнародний джип-фестиваль «Car Party», відбувся у травні 2008 року. У заході взяли участь 32 екіпажі джиперів України, Росії, Білорусі та Польщі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *