ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівобленерго» просить міську владу прискорити укладання угод про оренду землі з МАФами

Львівський портал

|

ВАТ „Львівобленерго" вчергове звертається до влади міста Львова прискорити виконання ухвали Львівської міськради від 18.12.2008 року „Про затвердження Перспективної схеми розміщення малих архітектурних форм як частини програми комплексного благоустрою міста" в частині укладення договорів оренди земельних ділянок з МАФами для того, аби уникнути можливої  соціальної напруги через не вирішення цієї проблеми.  Про це йдеться у повідомленні відділу корпоративних зв`язків компанії. 

Водночас в повідомленні зазначено, що з одного боку Львівська міськрада раніше попросила про те, щоби відтермінувати припинення електропостачання МАФам, то з іншого – навпаки, просить припиняти їм електропостачання, в тому числі і МАФам з чинними договорами оренди земельних ділянок. 

6 травня 2009 року ВАТ „Львівобленерго" отримало лист від Департаменту економічної політики Львівської міськради з переліком адрес МАФів, які, за інформацією Львівської міськради, працюють з порушеннями нормативно-правових актів Львівської міськради щодо обмеження продажу алкогольних і тютюнових виборів, і які, на думку влади міста, підлягають вимкненню від електропостачання – це 56 МАФів.

Однак для припинення електропостачання більшості цих МАФів лише на основі листа міської ради немає підстав, адже близько половини з них мають продовжені договори оренди земельних ділянок до 2011 року, а ще частина була зазначена в попередньому листі Департаменту економічної політики ЛМР як такі, яким буде продовжено договори оренди.  

ВАТ „Львівобленерго" діє виключно в правовому полі і зобов`язане припиняти електропостачання малим архітектурним формам Львова, які не мають документів на право користування земельними ділянками згідно з пунктом 5.4 „Правил користування електричною енергією".

Водночас ВАТ „Львівобленерго" не має права лише на підставі листів Львівської міськради припиняти електропостачання МАФам, які мають діючі договори оренди земельних ділянок і не допустили інших порушень „Правил користування електричною енергією". 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *