ОСТАННІ НОВИНИ

На станції "Клепарів" провели показове навчання щодо ліквідації наслідків стихійного лиха

Львівський портал

|

На станції "Клепарів" провели комплексне об`єктове навчання на тему: «Дії керівного та командно-диспетчерського складу станції Клепарів при організації управління під час ліквідації наслідків стихійного лиха. Організація і проведення заходів ЦО щодо захисту робітників і службовців у разі аварії на залізниці з викидом небезпечних хімічних речовин і ліквідація її наслідків». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Метою заходу було перевірити спроможність системи управління, оповіщення, зв`язку щодо збору керівного складу ст. Клепарів, клепарівського вузла, членів комісії з питань надзвичайних ситуацій Львівської дирекції залізничних перевезень; оцінити обстановку, провести розрахунки і підготувати пропозиції для прийняття рішень, довести їх до виконавців; надати практику керівному та командно-начальницькому складу станції у проведені заходів, які забезпечують стійкість роботи залізничного транспорту в умовах виникнення надзвичайних ситуацій; визначити рівень готовності підрозділів дирекції станції до виконання завдань в разі виникнення складних обставин при сходах рухомого складу з викидом НХР.

До навчання долучилися відповідні підрозділи Львівської залізниці. Учасники комплексного об`єктового навчання показали вміння оцінювати обстановку і приймати правильне рішення для зменшення збитків та втрат у разі виникнення аварії з викидом небезпечний хімічних речовин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *