ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада буде «банкрутити» «Українську фінансову групу», щоб повернути депозит

Львівський портал

|

Справа щодо неповернення банком «Українська фінансова група» депозитних коштів Львівської міської ради і далі перебуває у судах. Як повідомив у коментарі «Львівському порталу» голова бюджетної комісії Львівської міської ради Андрій Стецьків, «Українська фінансова група» затягує розгляд цього питання в суді.

«Міська рада працює щодо пришвидшення розгляду цієї справи у суді. Наскільки мені відомо, йдуть розмови про те, щоб Національний Банк здійснив рефінансування УФГ, щоб вони змогли повернути нам кошти. Недопрацьовано те, що міська рада має напряму звертатися в НБУ із запитом. Якісь запити були, але якщо немає результату, значить міська влада Львова слабо зверталася. А йдеться про понад 40 мільйонів гривень», – наголосив Андрій Стецьків.

У той же час, за його словами, якщо ситуація із неповерненням депозитних коштів Львівської міської ради не буде розв`язаною до червня, то міська рада повертатиме кошти через судову виконавчу службу.

«Якщо до червня вони не дадуть нам відповіді і не повернуть нам кошти, у нас не залишиться іншого виходу, аніж подавати їх на банкрутство і повертати кошти через судову виконавчу службу. Щоправда, враховуючи «оперативність» судових справ, ситуація може суттєво затягнутися», – наголосив голова бюджетної комісії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *