ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться благодійна акція під гаслом «Ні кризі сердець!»

Львівський портал

|

З 4 до 10 травня Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця» за підтримки Львівської міської ради проводитиме акцію «Почуйте всі!». Метою її є збір коштів на медичне обладнання у медичні заклади Львова, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Питаннями організації та проведення акції у місті займається організаційний комітет, який створили у Львівській міській раді. До складу комітету увійшли начальник управління охорони здоров’я, управління освіти, соціального захисту, культури і туризму та інші. Кожен охочий може долучитись до акції як волонтер.

«4-8 травня акція проходитиме в усіх школах, вищих навчальних закладах Львова та України. У фіналі акції, 10 травня, заплановано ряд заходів в кожному місті. Відбудуться благодійні святкові концерти, спортивні змагання, творчі конкурси, флеш-моби та багато цікавих акцій, під час яких тисячі волонтерів збирають кошти на обладнання для лікування зору дітей у медичних закладах», – повідомив голова Львівського регіонального штабу Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця» Михайло Лемак.

Як повідомила студентський мер Христина Паньків, до акції долучаться 17 вищих навчальних закладів Львова, 200 студентів вже зголосилися бути волонтерами. У місті відбуватиметься ряд заходів для привернення уваги до акції.

5 травня відбудеться флеш-моб на пл. Ринок. Близько 200 волонтерів викладуть велике серце. 9 травня відбудеться пробіг центральними вулицями міста за участю вихованців дитячих спортивних шкіл міста із естафетою. Заходи проходитимуть під гаслом «Ні кризі сердець!»

Охочим стати волонтером потрібно звертатися у Львівський штаб Фонду «Серце до Серця» за телефонами: 8-093-931-02-03, 8-097-904-35-13 (Віталій), 247-05-06.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *