ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий образився на СБУ через своїх підлеглих

Львівський портал

|

Міський голова Львова Андрій Садовий виступив із відкритим зверненням до голови СБУ Валентина Наливайченка з приводу заяв представників служби про складення протоколів про корупцію щодо чотирьох посадовців міської влади. Про це передає прес-служба ЛМР.

Оприлюднення цієї інформації пан Садовий називає «безпрецедентним фактом дискредитації та очорнення Львівської міської ради та її посадових осіб», а підставою для такого твердження служить те, що «посадові особи УСБУ у Львівській області публічно, у присутності представників ЗМІ звинуватили чотирьох посадовців Львівської міської ради у корупції не маючи для цього законного права, а саме відповідного рішення судових інстанцій».   

«Вважаю, що цей ганебний факт кидає тінь на очолювану Вами структуру, яку відверто пробують використати в політичних цілях. Відтак, звертаюсь до Вас з проханням оперативно провести внутрішнє службове розслідування для з’ясування усіх обставин цього інциденту» – просить Садовий у голови СБУ.

Також він просить В.Наливайченка дати доручення панові Чепаку з’явитись на сесію Львівської міської ради у четвер, 30 квітня 2009 року о 10:00 для публічного роз’яснення даної ситуації.

Сьогодні під час наради регіональної міжвідомчої групи протидії корупції було оприлюднено інформацію проте, що у квітні цього року працівники СБУ склали протоколи про корупційні дії з боку чотирьох посадовців міської ради, в тім числі, й прости заступника міського голови В.Шевчука. Ці протоколи передані до Галицького районного суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *