ОСТАННІ НОВИНИ

Наприкінці травня банк «Надра» розпочне виплату депозитів частині вкладників

Львівський портал

|

 Банк "Надра" має намір почати виплати вкладникам-пенсіонерам з депозитами від 5 до 10 тис. гривень до 20% від суми вкладу з 20 травня. Про це йдеться у повідомленні банку.
"З 20 травня поточного року банк" Надра "впроваджує спеціальну пропозицію для ще однієї групи вкладників-пенсіонерів, сума депозитів яких становить від 5 до 10 тис. гривень (або їх еквівалент в іноземній валюті)", – йдеться в повідомленні.
Подібну пропозицію з повернення депозитів банк уже запровадив раніше для осіб пенсійного віку, сума внеску яких не перевищує 5 тис. гривень (або еквівалент в іноземній валюті). Цією пропозицією банку можуть скористатися власники депозитів, термін яких закінчився в період з лютого по травень 2009 року, пише «Дело».
Частина депозиту в розмірі 20%, термін якого закінчився в лютому, буде виплачуватися з 20 травня за умови пролонгації залишку коштів на депозиті як мінімум на півроку.
Виплати за депозитами, термін яких минув у березні 2009 року, будуть здійснюватися з 19 червня. З 20 липня частина депозиту отримають клієнти, термін договорів яких закінчився в квітні поточного року, а з 20 серпня планується виплата за травневим депозитними договорами вкладників-пенсіонерів.
Вкладникові також пропонується отримати 20% залишку пролонгованої депозиту через чотири місяці за умови забезпечення в цей період щомісячних надходжень (від 500 гривень) на поточний рахунок, відкритий у банку.
Нагадаємо, Національний банк 10 лютого ввів тимчасову адміністрацію в банк "Надра" і призначив тимчасовим адміністратором Валентину Жуковську.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *