ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 20 молодиків у масках вчинили напад на групу молодих людей

Львівський портал

|

Приблизно 20 молодих людей у масках напали пополудні 20 квітня на групу із семи молодих людей у сквері біля пам’ятника Просвіті. Про це «Львівському порталу» повідомила очевидець подій Юлія. 
За словами дівчини, вона йшла по вулиці Лисенка і коли проходила повз сквер, то на групу із семи молодих людей напали інші – приблизно 20 молодих людей в масках.
«Вони підбігли двома групами з прилеглих вулиць і накинулися на молодих людей. Дівчата залишилися на місці, а хлопці порозбігалися в різні боки. Нападники кинулися за ними» – розповіла Юлія. 
За її словами, нападники мали в руках ланцюги і, можливо, ножі. Вони кричали «Зіг Хайль!», «Ріж антифу!» і тд. 
З цих криків Юлія зробила висновок, що нападниками були члени якогось неонацистського угруповання. При цьому вони між собою по-російськи, принаймні, дівчина чула, як нападники говорили один одному «Ломай ему ноги!».
Загалом нападники більше чи менше побили трьох хлопців і втекли. «Все це відбувалося дуже швидко, може три хвилини, а може й протягом однієї» – сказала Юлія. Вона допомогла одному з побитих юнаків піднятися.  Судячи з розповіді дівчини, видимих серйозних ушкоджень ніхто із постраждалих не зазнав.
В цей час неподалік проїхала міліцейська патрульна машина. Юлія сподівалася, що це прибула міліція за викликом, однак правоохоронці просто проїхали повз. «І це незважаючи на те, що при дорозі стояв хлопець і було видно, що його побили, але міліціонери навіть не зупинилися» – сказала вона.
Після появи в Інтернеті інформації про цей інцидент правоохоронні органи розповсюдили повідомлення про те, що ніхто до міліції із заявою про такий інцидент не звертався.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *