ОСТАННІ НОВИНИ

Намагаючись оцінити роботу мера, львівські депутати пересварилися

Львівський портал

|

Депутати Львівської міської ради не змогли дійти згоди про те, як сформулювати в ухвалі речення щодо оцінки діяльності виконавчих органів міської ради. Суперечка виникла одразу ж після оприлюднення міським головою Львова Андрієм Садовим звіту про роботу виконавчих органів ЛМР за 2008 рік. Про це повідомляє із сесійного залу кореспондент «Львівського порталу».

Депутатам вистачило наснаги лише на те, щоб ухвалити рішення про визнання роботи управління культури ЛМР незадовільною.

Окрім того, обранці з різних фракцій подавали ще чотири пропозиції, за якими мали намір також поставити оцінку «незадовільно» роботі департаменту інженерного господарства та інфраструктури, Управлінню капітального будівництва, управлінню екології та благоустрою. А також «двійкою» погрожували виконавчим органам, котрі відповідальні за вивіз відходів з міста. Однак, жодна з цих пропозицій не набрала необхідної кількості голосів.

Суперечка загострилася, коли почали вирішувати як саме оцінити звіт мера в цілому. У запропонованому проекті ухвали значилося «звіт взяти до уваги». Проте, таке лагідне формулювання не влаштовувало депутатів, а відтак було запропоновано визначатися з оцінкою – задовільної чи незадовільною. Для переговорів і нарад у фракціях оголошувалося кілька перерв поспіль. Утім, даремно. Коли дійшло до голосування, жодна й із цих пропозицій не була підтримана більшістю депутатських голосів. То ж депутати двічі голосували за ухвалу в цілому, але без результативно. Не прийнявши жодного рішення, міські обранці перейшли до розгляду наступного питання пленарного засідання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *