ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде виставка дитячого малюнку

Львівський портал

|

Десята міжнародна виставка дитячого малюнку триватиме в палаці мистецтв з 14 по 27 квітня, повідомляє прес-служба Палацу мистецтв. Організаторами виставки стали Львівська дитяча художня школа ім.О.Новаківського, управління культури і туризму Львівської міської ради та фундація «Нова Загора»).

На виставці буде представлено понад 80 робіт дітей з Польщі, Чехії, Словаччини, Угорщини, Ромунії, Болгарії, Сербії, Македонії, Туреччини, Єгипту, Шрі-Ланки, Аргентини та учнів Львівської дитячої художньої школи ім.О.Новаківського.

Відкриття виставки 14 квітня 2009 року о 15.30.

Львіська дитяча художня школа ім. Олекси Новаківського була заснована у 1946 р, як мистецька студія для дітей. З 1989 року школа носить ім`я знаного українського художника Олекси Новаківського.За час свого існування із мурів школи вийшло близько двох тисяч випускників, багато з яких продовжили навчання у середніх спеціальних та вищих мистецьких навчальних закладах.

Учні школи представляють свою творчість на українських та міжнародних виставках дитячого малюнка в Польщі, Німеччині, Норвегії, Болгарії, Македонії, Чехії, а також в США, Індії, Японії, Ірані, отримують дипломи, нагороди, а сама школа-міжнародне визнання. Дитяча художня школа ім. Олекси Новаківського посіла одне з чільних місць, роблячи свій вагомий внесок у справу культурно-естетичного виховання дітей та юнацтва нашої держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *