ОСТАННІ НОВИНИ

Комісії міської ради прозвітували. Формально

Львівський портал

|

На сьогоднішньому пленарному засіданні Львівської міської ради заслухали звіти голів комісій. Однак, як зазначив керманич однієї із комісій, це радше було формальністю, аніж справді доповідями про виконану роботу міськими обранцями.

«Прикро, що звіти проходять формально, а потім і вибори пройдуть так само. Так усе і відбувається…», – констатував голова комісії молодіжної політики, спорту та оздоровлення ЛМР Юрій Карда шевський.

Секретар міськради Володимир Квурт погодився, що й справді, варто було б депутатам уважніше прислуховуватися до того, про що звітують колеги, адже звучать цікаві пропозиції та ініціативи. Таке ж побажання він висловив і щодо представників виконавчих органів мерії.

Однак, схоже, що подібні заклики не знайшли розуміння. На цей час у сесійному залі була присутня третина депутатського корпусу та лише одиниці рядових чиновників. Навіть міського голову не цікавило, про що ж розповідають керманичі комісій. Він покинув зал засідань, полишивши головування на секретаря ради. Відтак звіти проходили за рекордної швидкості, на декотрі з них вистачало 30 секунд, лише окремі голови комісій умудрялися звітувати впродовж 3-5 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *