ОСТАННІ НОВИНИ

З постачальниками «Інтермаркету» ніхто не збирається розраховуватися?

Львівський портал

|

Постачальники мережі «Інтермаркет» об’єдналися у громадську організацію, аби спільними зусиллями добитися від нових власників виплати заборгованостей. Про це «Львівському порталу» повідомив на умовах анонімності один з постачальників цієї торгової мережі.

До новоствореної громадської організації увійшли представники з понад сотні фірм-постачальників «Інтермаркету».

«Ми створили громадське об’єднання «Асоціація виробників і постачальників», до якого увійшли практично всі постачальники цієї мережі. Ми усі об’єдналися навколо проблеми боргів «Інтермаркету», оскільки складається враження, що нова структура «Євротек», котра перебрала на себе права «Інтермаркету», а відтак його боргів, зовсім не збирається залагоджувати цю проблему. «Євротек» зараз намагається переукласти договори, але на неприйнятних для нас умовах. Уся схема, за якою передані права «Євротеку» і сама компанія виглядають не лише підозріло, а відверто шахрайськими. Вони говорять, що беруть на себе відповідальність за борги і ніби готові розрахуватися, але за методами роботи цих людей більше схоже на те, що вони хочуть по максимуму всіх кинути», – зазначив співрозмовник.

Найближчим часом члени громадської організації планують скерувати листи-звернення до прокуратури, міліції та міської ради з проханням, аби владні структури втрутилися у цю проблему.

За інформацією джерела, зараз підраховуються конкретніші суми боргів перед постачальниками, однак за попередніми даними фігурує цифра боргу у понад 100 мільйонів гривень. «Є різні компанії, одна постачали продукцію тільки одного найменування, їм заборгували по кілька сотень тисяч, але є й такі фірми, котрим «Інтермаркет» боргує 1-3 млн грн.», – додав він.

За словами джерела, викликають підозри й нові угоди на постачання, котрі пропонує підписати фірма «Євротек». «Про погашення боргу відразу взагалі мова не йде. Пропонується відновити постачання на умовах відстрочки платежу на кілька місяців. Одночасно пропонують оплачувати так звані маркетингові умови, тобто платити мережі магазинів за певні дослідження. Тобто, не розрахувавшись з нами, нам ще пропонують платити. Натомість жодних гарантій, що колись з постачальниками розрахуються – немає. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *