ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра до Львова приїде австрійський майстер світлових інсталяцій

Львівський портал

|

Завтра о 13 годині у арт-кав’ярні «Квартира 35», що знаходиться на другому поверсі «Дзиґи», відбудеться прес-конференція з нагоди приїзду до Львова майстра архітектурних світлових інсталяцій Ервіна Редла. Про це повідомляє прес-служба МО «Дзиґа».
Під час перших відвідин Львова австрійський майстер архітектурних світлових інсталяцій проведе лекцію-презентацію «Думки про простір» та шукатиме місце для свого проекту. Лекція-презентація відбудеться 8 квітня в колишній трапезній Домініканського монастиря. Початок о 18:30. Вхід за запрошеннями.

А вже у вересні Ервін Редл приїде взяти участь у «Тижні актуального мистецтва» та привезе з собою новий фантасмагоричний об’єкт.
Довідка: 
Австрійський митець Ервін Редл працює у діапазоні від музичних композицій до комп`ютерного мистецтва та рисунків. Починаючи з 1997 він зосереджується на великих світлових інсталяціях. Використовуючи абстрактну візуальну мову віртуальної реальності, світлові інсталяції художника трансформують архітектурний простір у інтенсивний фізичний досвід.
Твори Редла привернули увагу національних та міжнародних мистецьких кіл. Його робота "Matrix VI (detail)" в 2002 році була поміщена на фасаді Музею американського мистецтва Whitney. Роботи Ервіна Редла, створені та експоновані у близько сотні країн світу.

Світлові інсталяції Редла були створені для найпрестижніших міжнародних проектів цифрового мистецтва, зокрема на найбільшому світовому форумі електронних мистецтв та культури «ARS Electronica», де отримав гран-прі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *