ОСТАННІ НОВИНИ

На шахті "Відродження" знову трагедія: загинув гірник

Львівський портал

|

Сьогодні о 11.30 на шахті "Відродження" Державного підприємства "Львіввугілля" загинув виконуючий обов’язки помічника начальника дільниці №4 Олексій Лопатенко. Як повідомив перший заступник начальника Територіального управління Держгірпромнагляду по Львівській області – начальник Львівського гірничого округу Юрій Володимирович Царик, гірник загинув внаслідок деформації грудної клітки і кісток тазу та рвано-забійної рани у ділянці лобка. Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області.

Під час демонтажу секції механізованого кріплення КМ-87 лави № 424 біля нижньої сполуки потерпілий, що знаходився в зоні розвороту секцій, був тяжко травмований. Потерпілий помер від отриманих травм під час його транспортування на поверхню шахти.

Як повідомив начальник Львівського гірничого округу Юрій Царик, наказом Держгірпромнагляду Львівщини створено комісію зі спеціального розслідування причин і обставин нещасного випадку, організовано позапланову комплексну перевірку стану промислової безпеки та охорони праці на шахті "Відродження" Державного підприємства "Львіввугілля". 

Нагадаємо, 4 квітня о 4.30 на шахті "Відродження" Державного підприємства "Львіввугілля" на дільниці підготовчих робіт 306 конвеєрного штреку стався вивал порід. За завалом залишилося четверо працівників: прохідники М. Приймак., В. Мазепа, М. Куцинда, машиніст гірничих виїмкових машин С. Коляда. Станом на 14.30 4 квітня усіх цих гірників виведено з-за завалу, для чого було розчищено близько семи метрів породи, що обвалилася.
За інформацією ZAXID.NET.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *