ОСТАННІ НОВИНИ

У квітні Львівщина візьме участь у всеукраїнській акції «Посади своє дерево»

Львівський портал

|

У розвиток національної української традиції у весняний період, Міністерство охорони навколишнього природного середовища України ініціює проведення в країні з 6 по 11 квітня 2009 року Всеукраїнської акції «Посади своє дерево». Про це повідомляє прес-служба Мінприроди.
Всеукраїнську акцію проводять за активної підтримки територіальних об’єднань та державних підприємств Державного комітету лісового господарства, комунальних підприємств з утримання зелених насаджень місцевих державних адміністрацій.
Мінприроди закликає залучитися до цієї акції широкі верстви населення: місцеві громади, громадські організації, студентство, школярів, підприємців, державні установи, засоби масової інформації. Під час акції не тільки прибиратимуть сміття, а й садитимуть дерева чи кущі в населених пунктах, парках, скверах, місцях відпочинку, вздовж автошляхів і місцях створення лісових насаджень за узгодженням із державними лісогосподарськими підприємствами. Особливу увагу буде приділено територіям і об’єктам, які пов’язані з визначними подіями та видатними іменами в історії держави, являються пам’ятками садово-паркового мистецтва, пам’ятками природи і такими, які мають екологічну та наукову цінність. 
В майбутньому Мінприроди пропонує всеукраїнську акцію «Посади своє дерево» проводити щороку протягом першого квітневого тижня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *