ОСТАННІ НОВИНИ

Цього тижня молодь Львова «бавитиметься» в НАТО

Львівський портал

|

З 25 березня по 27 березня 2009 року у Львові вперше в Україні відбудеться проект                                    «Модель НАТО Львів – 2009». Про це повідомляє прес-служба ЛМГО «Інститут українських студій»

Метою цього проекту є підвищення свідомості молоді, яка бере активну участь у суспільному житті, проживає у різних районах Львівської області та в інших областях України, прагне дізнатися більше про НАТО, а також передбачає поширення у своєму регіоні здобуті знання про цілі, діяльність і функціонування Північно-Атлантичного Альянсу.

У проекті «Модель НАТО» візьмуть участь 60 делегатів з України та з-за кордону. Всі учасники будуть поділені на чотири комітети, де працюватимуть над обраною темою. Під час роботи в комітетах, кожен буде представляти одну з держав-членів НАТО. Учасники шукатимуть вирішення проблеми з точки зору країни-учасника НАТО, яку вони представлятимуть.

Захід організовує ЛММГО «Інститут українських студій» за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні. Під час реалізації цього проекту будуть присутні: директор Центру інформації та документації НАТО в Україні пан Мішель Дюре, представники Посольств держав-членів НАТО, народні депутати, політики, громадські діячі.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *