ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця пропонує в оренду дизель - та електропоїзди

Львівський портал

|

Львівська залізниця готова надавати в оренду власні приміські поїзди. Як повідомляє прес-центр залізниці, це рішення продиктоване бажанням покращити якість надання послуг залізничним транспортом, залучивши до процесу сторонні організації.

Потенційними орендарями могли б стати обласні державні адміністрації або ж інші органи місцевого самоврядування, організації та підприємства, які бажають долучитися до перевезення пасажирів. Львівська залізниця зовсім не проти працювати у конкурентному середовищі і прагне підтвердити це у реальних справах. Залізничники сподіваються, що результатом їхньої співпраці з орендарями буде покращення умов подорожування для пасажирів.

За довідками стосовно оренди дизель – та електропоїздів можна звертатися у Службу приміських пасажирських перевезень ДТГО «Львівська залізниця» за номерами телефонів 8(032) 226-48-11, 226-49-37, 226-31-83.

 «Львівська залізниця» охоплює сім областей Західної України: Рівненську, Волинську, Львівську, Закарпатську, Івано-Франківську, Чернівецьку та Тернопільську.

 

Для перевезення пасажирів у приміському сполученні на вказаній території експлуатується 321 пара дизель – та електропоїздів. Із них по Львівській дирекції залізничних перевезень (ДН-1, Львівська область) – 106 поїздів, по Тернопільській дирекції (ДН-2, Тернопільська область) – 34, по Рівненській (ДН-3, Рівненська та Волинська області) – 75 поїздів, по Івано-Франківській дирекції  (ДН-4, Івано-Франківська та Чернівецька області) – 55, а по Ужгородській (ДН-5, Закарпатська область) – 51 потяг.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *