ОСТАННІ НОВИНИ

Будівлю на вулиці Хмельницького, 117 передано у користування централізованій бібліотечній системі для дорослих

Львівський портал

|

З метою покращення умов Централізованій бібліотечній системі для дорослих надано приміщення на вул. Б.Хмельницького,117 в оренду на 10 років, повідомляє прес-служба міської ради. У цьому приміщенні буде розміщена бібліотека-філія для дорослих №14, що зараз перебуває на вул. Лінкольна,2.  

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 19 березня під час засідання сесії Львівської міської ради. Для бібліотеки-філії №14 передбачено кошти в сумі 700 тис. для ремонту приміщення на вул. Б.Хмельницького,117. У приміщенні, що на вул. Б. Хмельницького, 117 буде проведено капітальний ремонт. Загальна площа приміщення становить 102 кв.м.  

Переведення бібліотеки передбачено лише після повного облаштування нового приміщення на вул. Б.Хмельницького,117.

«Приміщення бібліотеки-філії для дорослих №14 на вул. Лінкольна,2 займає 6 кімнат та має пічне опалення, тому з метою покращення умов цього приміщення сьогодні,19 березня на сесії міської ради було прийнято рішення перенести бібліотеку-філію №14 в інше приміщення на вул. Б. Хмельницького,117», – повідомив директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Олексій Побурко.  

«Також є ідея щоб у новому приміщенні на вул. Б. Хмельницького 117 зробити не лише бібліотеку для дорослих, а створити культурно-мистецький центр», – додав Олексій Побурко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *