ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщину приїде делегація швейцарських інвесторів

Львівський портал

|

19 березня голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть провів офіційну зустріч із Надзвичайним і Повноважним послом Швейцарської Конфедерації в Україні Георгом Цублером. За словами голови облдержадміністрації, Львівщині цікаво було б перейняти досвід Швейцарії у туристичній сфері та у підготовці Чемпіонату Європи з футболу. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Микола Кміть запропонував послу Швейцарії посприяти в організації центру навчання робочих груп, які перейматимуть волонтерський досвід до Євро-2012. «Нам також дуже важливо, аби швейцарські ЗМІ провели роз’яснювальну роботу що і як проводиться на Львівщині в контексті підготовки до Євро-2012», – наголосив керівник області.

Водночас Георг Цублер зазначив, що інвестиційний потенціал Західної України і Львівщини зокрема є великим і привабливим для швейцарських інвесторів. «Для ознайомлення з інвестиційним потенціалом Львівської області можна організувати поїздку представників швейцарської економіки, попередньо утворивши групи за інтересами і галузями», – запропонував посол.

Він також повідомив, що в червні у Львові відбудеться виставка «Швейцарський дизайн в Голівуді».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *