ОСТАННІ НОВИНИ

Організації, що надаватимуть неправдиві протоколи про техстан автівок – позбавлятимуть ліцензій

Львівський портал

|

У Львові працівники ДАІ виявили два суб’єкти господарювання, що здійснюють технічний огляд автомобілів, які надали неправдиві протоколи щодо справності технічного стану двох приватних автівок. Про це сьогодні повідомив начальник відділення автотехнічної інспекції Львова Руслан Фургалов.

Він зазначив, якщо ці станції надалі видаватимуть неправдиві протоколи, у них буде відібрано ліцензії.

«Як ви знаєте, ДАІ вже не проводить техогляд машин. Цим займаються спеціальні фірми, організації. Таких у Львові є вісім. Вони лише проводять огляд машин, видають протоколи, водій проплачує кошти за техогляд, сплачує податок, збирає необхідні документи і звертається до нас. Ми також оглядаємо транспортний засіб, звіряємо номери агрегатів автівки, тобто його комплектацію, після чого видаємо талон про державний технічний стан машини», – розповів Руслан Фургало.

Також він зауважив, що на сьогодні дуже мала кількість водіїв проходять державний техогляд машин. Це пов’язано з тим, що термін техогляду продовжили до 15 грудня.

«На сьогодні до нас почало звертатися по 5-6 власників автівок в день. Також багато фірм, організацій присилають нам листи про відтермінування техогляду в зв’язку із кризою. Тому до кінця року ми очікує навантаження», – додав Фургалов.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *