ОСТАННІ НОВИНИ

Пенсійний фонд відновив співпрацю з “Кредобанком”

Львівський портал

|

Рішенням конкурсної комісії з відбору банків при Пенсійному фонді України від 11 березня 2009 року, ВАТ “Кредобанк” визнано переможцем, з яким буде укладено  договір з правом надання послуг по виплаті пенсій та грошової допомоги. Відтак банк отримав право обслуговувати пенсійні рахунки у населених пунктах 22-х областей України та Автономної республіки Крим, повідомляє прес-центр “Кредобанку”.

Як зазначив голова правління банку Іван Феськів, таке рішення конкурсної комісії засвідчує, що фахівці в її складі змогли належним чином оцінити прозорість діяльності та фінансової звітності “Кредобанку”.

“Формування додаткових резервів ще у 2008 році, дозволило банку належним чином підготуватися до погіршення економічної ситуації у поточному році. Крім того, належним чином було оцінено і рівень підтримки банку з боку стратегічного акціонера PKO BP S.A., яскравим свідченням якого є ухвалене наприкінці лютого рішення про збільшення статутного фонду “Кредобанку” утричі до понад 1,5 млрд.гривень. І, звичайно, комісією було враховано, що “Кредобанк” навіть в складних умовах на фінансовому ринку жодного разу не затримав виплати пенсій чи допомоги, а також вчасно проводить платежі клієнтів та виплачує депозити по завершенню їх строку» – зазначив І.Феськів.

Таким чином, вже незабаром клієнти, що раніше вже отримували пенсію або грошову допомогу через “Кредобанк”, можуть завітати до установ банку та підтвердити своє бажання продовжувати отримувати виплати через цей банк. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *