ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівелектротранс» планує закупити сучасні угорські стрілочні переводи

Львівський портал

|

ЛКП «Львівелектротранс» планує закупити стрілочні переводи нового покоління. Як повідомили у комунальному підприємстві, днями представниками Угорського ЗАТ “TEN–T” презентували у Львові сучасні стрілочні переводи, систему керування ними, а також розробки для вдосконалення системи управління тяговими підстанціями. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Змонтувати стрілочні переводи планується на другому і шостому трамвайних маршрутах.

Електротранспортники, насамперед, зацікавилися стрілочними переводами, якість і надійність яких в експлуатації є значно вищою від тих, які використовуються в колійному господарстві підприємства сьогодні. Механізми обладнані двома рухомими перами, що переводяться в потрібному напрямку і забезпечують високу надійність в експлуатації; забезпечені функцією підігріву, яка в зимовий період не допускає намерзання льоду і таким чином дозволяє економити на додаткових витратах. Представники угорської фірми гарантують надійну роботу стрілочного переводу упродовж 20 років. Середній експлуатаційний термін таких механізмів вітчизняного виробництва 10–12 років. На сьогодні на деяких ділянках трамвайної колії стрілочні переводи Донецького заводу “Ремкомугелектротранс” служать уже по 15–20 років.

В колійному господарстві міста експлуатується понад 150 стрілочних переводів, з них 15 автоматизованих, переводити які водій може не виходячи з кабіни.

Нагадаємо, що нещодавно КРУ у Львівській області при перевірці на підприємстві, оприлюднило інформацію про те, що «Львівелектротранс» під час закупівлі німецьких вживаних трамваїв переплатив посередникам майже 4,5 млн. грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *