ОСТАННІ НОВИНИ

Регіонали із задоволенням відправлять у відставку вкупі Ющенка та Тимошенко

Львівський портал

|

Партія регіонів готова підтримати відставку і Президента України Віктора Ющенка, і прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, повідомила в інтерв’ю УНІАН заступник керівника фракції Партії регіонів Ганна Герман.

Вона зауважила: “Ще з приходом помаранчевої влади я казала, що цю владу треба гнати геть”, і додала: “Ми не розділяємо прем’єр-міністра від Президента”. За її словами, “ця влада однаково винна в тій катастрофі, до якої вона привела Україну”.

Г. Герман наголосила: “Ми з величезним задоволенням підтримаємо відставку цієї влади загалом – і прем’єр-міністра, і Президента”. За її словами, “така наша позиція, і я не думаю, що вона має перспективу змінитися”.

Партії регіонів “все одно, хто з них перший піде”, “але краще, якби вони пішли разом”, – додала Г. Герман.

Відповідаючи на запитання, наскільки реальною є можливість проведення процедури імпічменту Президента до президентських виборів, Г. Герман зауважила: “Все буде залежати від того, наскільки українські політики здатні працювати швидко і ефективно”.

“Тут складно робити якісь прогнози, але що стосується нашої позиції, то ми готові підтримати відставку влади в цілому – і Президента України, і прем’єр-міністра України, бо ми не розділяємо цю владу на якісь окремі гілки”, – сказала Г. Герман.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *