ОСТАННІ НОВИНИ

Наприкінці року у Львові проведуть фестиваль холодного мистецтва

Львівський портал

|

«Дзиґа» спільно із львівськими скульпторами проведе в кінці цього року у Львові фестиваль холодного мистецтва «Холод». Про це сьогодні повідомив заступник директора МО «Дзиґа» Юрій Вовкогон.

«Для цього у нас є всі підстави, ми вже маємо досвід. Адже у березні 2008 року стартував концептуальний проект актуального мистецтва «Холод» та який був продовжений в січні 2009 року пленером снігових скульптур перед галереєю «Дзиґа». Тому ми плануємо поєднати концептуальні інсталяції проекту «Холод» та фестиваль зі снігу та льоду під керуванням переможця фестивалю у Квебеку Ореста Дзиндри. 

Також він повідомив, що є уже домовленості з «Львівхолодкомбінатом» про матеріальну частину проведення фестивалю, тривають переговори з власниками катка, що розміщений біля Ратуші, аби біля нього розмістити снігові експонати. А призовий фонд у вигляді грошей, буде збиратися завдяки львівським рестораціям, біля яких будуть розміщені снігові скульптури.

«Цей фестиваль буде відрізнятися від інших тим, що крім розважальних конкурсів снігової скульптури буде виставка концептуальних проектів – інсталяції, перформенси, що присвячені кризі танення», – розповів Юрій Вовкогон.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *