ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ затримала контрабанду «брендового» одягу на майже два мільйони гривень

Львівський портал

|

Працівники УСБУ у Львівській області попередили факт контрабандного ввезення в Україну одягу відомих європейських виробників, вартістю понад 1,8 млн. грн, повідомляє прес-служба УСБУ у Львівській області.

Поблизу пункту пропуску “Шегині” працівники УСБУ у Львівській області затримали вантажний автомобіль під керуванням громадянина України, в якому з Польщі в Україну  перевозили одяг.

Згідно з документами,  це був вантаж одягу польського виробництва на загальну суму понад 320 тис. грн., який везли на адресу київської комерційної структури.

Під час огляду транспортного засобу співробітники СБУ виявили, що у вантажівці насправді перевозився одяг із зазначенням відомих європейських брендів італійського, німецького та голландського виробництва. Унаслідок експертизи, здійсненої із залученням фахівців Львівської торгово-промислової палати встановлено, що фактична вартість товару без сплати відповідних платежів становить 1 млн. 842 тис. грн., а його ринкова вартість може сягати понад 3 млн грн.

Враховуючи те, що на митну територію України затриманий вантаж потрапив із приховуванням від митного контролю шляхом надання митному органу товаросупровідних документів, які містять неправдиві відомості, спецпідрозділом Управління СБУ у Львівській області порушена кримінальна справа за статтею 201 КК України (контрабанда).

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *