ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові формуватимуть еліту нації

Львівський портал

|

Львівський інститут менеджменту спільно з управлінням у справах сім`ї та молоді ЛОДА здійснює проект «Формування еліти нації», в рамках якого проходитиме Цикл інтерактивних занять. Про це повідомляє служба зв’язків із громадськістю Львівського інституту менеджменту.

Стати елітою забажало 70 осіб, серед яких члени громадських організацій та рухів, припартійних молодіжок, працівники мерії та ЛОДА, молоді підприємці, представники медіа та інша молодь, яка хоче підвищити власний інтелектуальний розвиток.

У рамках заходу у середу, 4 березня, о 16 годині відбудеться чергове заняття на тему: «Загрози для України, і як їх уникнути».

Як розповів начальник управління у справах сім`ї та молоді ЛОДА, метою заходів є  виховання молоді в дусі міцних традицій держави та християнських засад і цінностей, її соціальна адаптація та стійкість, формування конкурентоздатності, духовний і моральний розвиток особистості кожного учасника.  «Ми віримо, що маленькими кроками досягнемо бажаного результату – отримаємо справжню молоду українську еліту. Саме ця еліта після періоду свого навчання та становлення повинна замінити пострадянську еліту, що зараз перебуває при владі. Прихід цієї еліти до реальної влади буде «крапкою неповернення» і це єдиний можливий шлях зростання країни», – зазначив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *