ОСТАННІ НОВИНИ

Українські та польські урядовці обіцяють поліпшити умови роботи митників і прикордонників

Львівський портал

|

Український уряд разом з польськими колегами обіцяє поліпшити умови роботи митних та прикордонних служб при перетині кордону для громадян обох країн, а також у процесі імпорту-експорту товарів.

Про це заявив віце-прем’єр з питань європейської інтеграції Григорій Немиря на зустрічі з віце-прем’єром Республіки Польща та міністром економіки Вальдемаром Павляком, передає РБК-Україна.

"Сьогодні ми зустрічаємось у непростий час під час кризи… і ми маємо намір обговорити питання пришвидшення вирішення цих проблем, які цікавлять Україну та Польщу… Зокрема, ми обговоримо комплекс питань щодо покращання роботи митних і прикордонних служб при перетині кордону", – сказав він.

Зі свого боку В.Павляк зазначив: "У Польщі і України дуже великий потенціал, цей потенціал мають наші ринки за рахунок яких, ми можемо компенсувати втрату третіх ринків чи зможемо боротися з імпортом за рахунок власного виробництва… Я сподіваюсь, що сьогодні завдяки прийнятим рішенням, польські підприємці будуть мати змогу більш ефективно працювати на українському ринку".

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *