ОСТАННІ НОВИНИ

Президент закликав оголосити мораторій на політичні сварки

Львівський портал

|

Президент України Віктор Ющенко закликає оголосити мораторій на політичні сварки і забути про президентські вибори до 1 липня.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час наради з прем’єр-міністром Юлією Тимошенко, головою Верховної Ради України Володимиром Литвином, головою НБУ Володимиром Стельмахом та представником від опозиції Миколою Азаровим.

В.Ющенко звернувся до учасників наради "не як до політиків, а як до державних діячів".

Він підкреслив, що сьогодні треба відкинути політику і спільно працювати над подоланням економічної кризи.

Президент зауважив, що ситуація вже переходить критичну межу, і тому потрібно зупинитись. «Домовляємося про наступне: припиняємо будь-яке політичне з’ясування стосунків, накладаємо на цю тему мораторій. Також відмовляємось від збурення суспільних настроїв через різні шоу, пресу», – сказав В.Ющенко.

Він підкреслив, що всім цим знищується довіра людей не лише до влади, а й повага до України загалом.

Також Президент запропонував відмежуватись «від популістського фарсу, який заполонив столицю, центральні органи влади і надзвичайно швидко поширюється в усі регіони», зауваживши, що через це в державі складається ненормальна ситуація.

В.Ющенко запропонував учасникам наради до 1 липня забути про виборчу президентську кампанію.«Всі ви будете президентами в свій час, але прошу до 1 липня забути про вибори. Не треба поспішати. Я переконаний: кому належить перемогти – перемога до нього прийде. Головне, щоби ми зараз не програли Україну», – сказав Президент.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *