ОСТАННІ НОВИНИ

У Полтаві торгували віртуальними меблями зі Львова

Львівський портал

|

У Полтаві жінка-шахрайка агітувала місцевих мешканців замовляти меблі під гаслом

«Найкращі меблі зі Львова» за низькою ціною. Про це повідомляється на сайті МВС України.

Як повідомляють правоохоронці, єдиною умовою, яку ставила жінка перед замовниками, була оплата не менше 50 % від вартості так би мовити «меблів зі Львова». Відтак, ні обіцяних меблів, ні грошей ошукані замовники більше не бачили.  

«На сьогодні звернулося 13 громадян, які віддали шахрайці більше 35 тисяч гривень.

Вона настільки уміло агітувала, що до останнього полтавці не вірили у те, що залишилися ні з чим», – розповів начальник сектору дільничних інспекторів міліції Ленінського РВ м. Полтави Дмитро Сухарніков.

За його словами, шахрайка, орендувала куточок у магазині на Подолі, де розвісила на стінах рекламні буклети меблів, завезла «для взірця» декілька варіантів уже готової продукції, яка насправді була виготовлена не у Львові, а в тій же ж Полтаві. Ціну на свій товар жінка ставила занижену, приміром одним клієнтам за кухонний гарнітур і дитячі меблі пропонувала заплатити 2 700 гривень. Коли люди погоджувалися замовити у неї меблі, вона власноруч приходила до них до квартири, знімала мірки, брала задаток, виписувала чек (без печаток та штампів) та давала обіцянку, що меблі будуть готові та доставлені до їхнього помешкання  вже через три тижні.

Згодом, зібравши гроші від своїх клієнтів, шахрайка виїхала до Житомирської області, де власне і проживала. Затримали злочинницю вже на її Батьківщині. Зараз вона лише дає обіцянки, що усі кошти будуть повернуті. Однак це їй не допоможе, оскільки проти шахрайки вже порушено кримінальну справу. За інформацією правоохоронців, це буде не перша її судимість, раніше жінка скоювала аналогічні злочини.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *