ОСТАННІ НОВИНИ

На гуцульських забавах у Львові очікують до 250 гостей

Львівський портал

|

Львів’ян вчитимуть гуцульського танцю та гуцульської кухні. 1 березня у Львові відбудеться «Гуцульська забава» з циклу «Етно-Україна». Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив президент Громадської організації «Підкова» та керівник проекту «Етно-Україна» Ігор Губіліт.

Організатори заходу планують, що забаву відвідає від 200 до 250 чоловік. В програмі передбачено імпровізацію гуцульського весілля в постановці Космацького народного ансамблю пісні і танцю, а також проведуть виставку-продаж виробів народних майстрів Космача (писанки, сирні іграшки, різьба по дереву, ткацтво, ліщиноплетіння, вишивка, музичні інструменти). На забаві львів’яни зможуть навчитися танцювати гуцульські танці, зокрема «аркан», «гуцулка», «голубка», «яблунівка» та скуштувати страви гуцульської кухні: бануш, бурінник, бринза, бужиниця, колач з медом.
Захід відбудеться у неділю, 1 березня, у Палаці творчості дітей та юнацтва Галичини, вул. Вахнянина, 27. Квитки можна придбати в центральних театральних касах (пр. Свободи, 37) та в автокасі (пр. Свободи). Гостей просять приходити на гуцульські забави в українських строях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *