ОСТАННІ НОВИНИ

На аукціоні ексклюзивних виробів у Львові виставлять найдорожчий лот – «Царська примха»

Львівський портал

|

1 березня у рамках ІІІ Міжнародної спеціалізованої ювелірної виставки-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2009» відбудеться аукціон ексклюзивних виробів. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила перший заступник директора Львівського аукціонному центру Оксана Циркуляк.

На аукціоні будуть виставлені 22 ексклюзивних лоти. Серед цих лотів, як розповіла Оксана Циркуляк, фігуруватимуть унікальні витвори мистецтва єдиного в Україні колективу художників «Майстерні Раритетів Монахової», яка виготовляє свої роботи за рідкісною технікою мініатюрного живопису. Також буде виставлена ексклюзивна колекція вишуканих каблучок виробничої компанії «Джемма» (з золота 750 проби,  кожна каблучка налічує від 96 до 176 діамантів), унікальне кольє «Царська примха» оздоблене 1385 білими та 358 чорними діамантами ювелірного дому «Кімберлі» та оздоби для чоловіків, елегантні ексклюзивні тростини виготовлені з натурального дерева та оздоблені золотом, сріблом та дорогоцінними каменями ювелірної майстерні Оровецького.

«Це вже другий аукціон ексклюзивних виробів, що проводиться у Львові. Стартова ціна найдорожчого лоту, а це кольє «Царська примха», становитиме 370 тис. грн. А найдешевшими є тростини, ціна яких 15-30 тис. грн», – зазначила Оксана Циркуляк.

Аукціон ексклюзивних виробів розпочнеться о 14 годині на другому поверсі Львівського Палацу мистецтва. 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *