ОСТАННІ НОВИНИ

Гриценко пропонує зробити центральну владу «дешевшою»

Львівський портал

|

Україні вкрай потрібна системна зміна вертикалі влади та передача повноважень на місця. Про це заявив голова парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко в інтерв’ю газеті «Правда України».

«У моєму рідному містечку Ватутіне Черкаської області мер не може вирішити елементарних проблем, змушений звертатись до Києва. Тому влада у Києві «коштує» дуже  дорого, тому за неї так відчайдушно борються на виборах», – розповів Гриценко.

Народний депутат пропонує передати владні повноваження з відповідними ресурсами вниз, на рівень сіл та міст. Тільки тоді влада зможе ефективно виконувати свої обов’язки та вирішувати конкретні проблеми людей, передає прес-служба депутата.

 

«Внизу, на рівні села, відстань між людиною та представником влади мінімальна, фактично нульова. Моя мати в Ватутіні з населенням 20 тисяч мешканців може відкрити двері мерії та сказати: тут дорогу треба відремонтувати, там дах тече. Спробувала б вона так достукатись до міністрів», – підкреслює Анатолій Гриценко у своєму інтерв’ю.   

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *