ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця проводить конкурс провідників

Львівський портал

|

Щорічний конкурс на звання «Кращого провідника пасажирських вагонів та вагонів моторвагонного рухомого складу в поїздах підвищеного комфорту» стартував на Львівській залізниці, повідомляє прес-центр компанії.

За наказом начальника Львівської залізниці Михайла Мостового, конкурс відбуватиметься у два тури: перший — з 1 до 28 лютого 2009 року, а другий — 25 березня 2009 року. Перший тур змагань відбувається у відокремлених підрозділах залізниці: пасажирських вагонних депо Львів, Чернівці, Ковель, Івано-Франківській вагонній дільниці пасажирського вагонного депо Чернівці, Ужгородській пасажирській вагонній дільниці, моторвагонних депо Львів та Королево, локомотивному депо Здолбунів.

Під час першого етапу спеціальні комісії оцінюватимуть знання та практичні навички конкурсантів та відбиратимуть кращих для участі у другому турі змагань. А вже 25 березня Львівська залізниця назве своїх працівників у номінації «Кращий провідник». Вони й представлятимуть Львівську магістраль на загальноукраїнському конкурсі, фінальна частина якого запланована на травень 2009 року.

Аби змагання для учасників не було лише «спортивним», організатори запропонували додатковий стимул у вигляді грошової винагороди, яку отримають три призери. Переможець може розраховувати на три тисячі гривень, срібний призер — на дві, а бронзовий — на одну тисячу гривень.

У 2008 році найкращим провідником у дальньому сполученні на Львівській залізниці стала Світлана Хмарук (пасажирське вагонне депо Ковель), а кращою серед провідників приміського сполучення — Галина Кадило (моторвагонне депо Львів).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *