ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові масово звільняють керівників ЖЕКів

Львівський портал

|

На сьогодні у Львові почався процес звільнення керівників ЖЕКів. Зокрема вже звільнено керівника ЛКП «Привокзальне». Про це сьогодні повідомив під час брифінгу міський голова Андрій Садовий.

Крім того, як повідомив А. Садовий готуються до звільнення ще чотири керівника ЛКП – «Янів», «Добробут», «Підзамче» та «Замарстинів». Причиною такого масового звільнення є не виплата зарплати працівникам ЛКП, а також погана організація праці.

«В цей складний, кризовий час багато людей думає, що можна розслаблятися. Ні, навпаки, потрібно мобілізувати всі сили і працювати більше, можливо навіть за менші кошти. Бо на сьогодні ті люди, що сплачують за квартплату дуже часто не мають тих коштів, але проплату здійснюють. Тому задача комунальників, щоб за кожну гривню була якісно зроблена робота. Хто не може якісно працювати, будь ласка йдіть на біржу праці, вакансії є», – резюмував голова Львова.

«Зараз до цього питання ми будемо ставитися дуже жорстко. Будемо давати лише одне попередження, якщо людина не розуміє, все, тоді до побачення», – додав Садовий.

Всього таких доган у кожному районі міста директорам ЖЕКів оголошено по 3-4.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *