ОСТАННІ НОВИНИ

В «Кредобанк» інвестували понад мільярд гривень

Львівський портал

|

ВАТ «Кедобанк» збільшує статутний фонд на понад 1 млрд. 24 млн. грн. Рішення щодо збільшення статутного капіталу банку ухвалили на позачергових загальних зборах акціонерів 23 лютого 2009 року у Львові. Про це повідомляє прес-служба ВАТ «Кредобанку».

Крім того, на зборах затвердили випуск дев’ятнадцятої емісії акцій банку. Збільшення статутного фонду банку дозволить залучити додаткові грошові до капіталу банку для розширення обсягів послуг, а також компенсувати вплив на капітал понадпланових резервів під кредитні операції, сформованих за підсумками 2008 року.

«Це показовий випадок, коли в умовах фінансової кризи Україна отримує таку велику інвестицію – понад одного мільярда гривень. Також це одна з найбільших інвестицій у банківський сектор в цілому і найбільша за всю 18-річну історію «Кредо банку», – ділиться своїми міркуваннями після зборів акціонерів голова правління Іван Феськів.

Після завершення докапіталізації, статутний фонд «Кредо банку» сягне понад 1 млрд. 550 млн. грн., що відповідає 15-у місцю у рейтингу за цим показником серед інших банківських установ України.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *