ОСТАННІ НОВИНИ

Міжнародна спільнота зацікавилась можливостями туристично-оздоровчого комплексу Львівщини

Львівський портал

|

Керівники іноземних дипломатичних місій України, представники Міжнародних організацій та Міністерства закордонних справ України відвідають 27-28 лютого Львівську область. Мета поїздки – ознайомлення із розвитком туристично-оздоровчого комплексу Львівщини та відвідання всесвітньо відомої Міжнародної клініки відновного лікування професора Володимира Козявкіна, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Як зазначив Голова Львівської ОДА Микола Кміть, візит дипломатів такого високого рівня – визнання унікальності рекреаційно-оздоровчого потенціалу Львівщини загалом та методики доктора Козявкіна зокрема. Він повідомив, що у Клініці відновного лікування щомісяця проходять курс до 100 пацієнтів, з яких біля 40% – іноземці. Доктор Козявкін вже цього року презентуватиме у Європарламенті свою методику лікування та реабілітації дітей.

Водночас Володимир Козявкін повідомив, що 17 березня цього року у Брюсселі представники клініки демонструватимуть свою методику для 120 представників європейських країн. Це засідання присвятять винятково українській методиці лікування ДЦП, оскільки вона визнана однією з найефективніших у світі.

Також у програмі візиту керівників іноземних дипломатичних місій заплановано екскурсію до мінеральних джерел курорту Східниця, відвідини Львівського оперного театру тощо.

На сьогодні участь у візиті підтвердили понад 30 дипломатів, серед яких – представники Австрії, Азербайджанської Республіки, Аргентини, В`єтнаму, Грецької Республіки, республіки Індія, республіки Казахстан, Китаю, Кувейту, Малайзії, Королівства Марокко, Королівства Норвегія, Нігерії, Пакистану, Палестини, Південно-Африканської Республіки, Словацької Республіки, Угорщини, Хорватії, Швейцарської Конфедерації та інші.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *