ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня у Львові пройде громадський форум «Майбутні батьки України»

Львівський портал

|

Християнські конфесії, громадські організації та міська влада об’єдналися довкола питання належного виховання майбутніх батьків України – молоді. Зокрема 24 лютого 2009 року у Львові відбудеться громадський форум  «Майбутні батьки України», повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Форум проводиться у рамках громадської ініціативи «День Батька», що розпочалась як відгук громадськості на пропозицію «Міжнародного Центру Батьківства» встановити в Україні свято день Батька. У Львові це другий форум, оскільки перший – «Роль батька в сім`ї та суспільстві», проводився у місті Лева 24 березня 2007 року. Згодом були форуми в Дніпропетровську  та Києві.

Мета форуму – сприяти духовному відродженню нації, виховуючи дітей та юнацтво шкільного та студентського віку на основі християнських цінностей, провести виховну, культурну та просвітницьку роботу серед дітей, молоді, юнацтва та дорослого населення з метою пропагування здорового способу життя, розвинути рух відповідального батьківства в Україні, а також сприяти розвитку  здорових стосунків в сім’ї.

Форум відбудеться за участю владик християнських конфесій, представників громадських організацій, що опікуються питаннями сім’ї, та міських посадовців.

На ньому будуть представлені роз’яснювальні програми для роботи з молодими парами, що готуються вступити  в шлюб, навчання про сімейні цінності на основі християнської  моралі і етики, програми з виховання дітей з малозабезпечених та кризових сімей, організація відпочинку школярів та студентства.

Як повідомили організатори форуму, захід має стати якісним кроком на шляху до подолання в Україні  негативних явищ серед молоді (алкоголю,  наркотиків,  тютюнокуріння,  розлучень,  абортів, злочинності, суїцидів та іншого) за допомогою розробки превентивних курсів, навчань та впровадження нових програм серед молоді.

Форум розпочнеться об 11:00 в актовому залі Франківської районної адміністрації, що на вул. Генерала Чупринки , 85.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *