ОСТАННІ НОВИНИ

За минулий рік знищено зелених насаджень на понад 63 тисячі грн

Львівський портал

|

Протягом 2008 року у Львові незаконно знищили або пошкодили зелені насадження на суму майже 63,5 тис грн., повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

КП «Адміністративно-технічне управління» висунуло претензії на відшкодування збитків юридичним та фізичним особам. Станом на сьогодні в міський бюджет добровільно відшкодовано 37 124 грн. Матеріали 9-ти справ (на суму 21 351 грн.), термін сплати яких минув, передано у міжрайонну природоохоронну прокуратуру у Львівській області для відшкодування коштів, згідно з чинним законодавством.

Відповідно до «Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України» та «Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах» на земельних ділянках, що не перебувають у приватній власності або в постійному користуванні, видалення зелених насаджень можливе лише після отримання дозволу від управління екології та благоустрою Львівської міської ради. За самовільні дії правопорушників притягуватимуть до адміністративної відповідальності. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *