ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині почав діяти Центр з питань безпеки та правопорядку до ЄВРО-2012

Львівський портал

|

Сьогодні відбулася установча нарада Львівського обласного центру з питань безпеки та правопорядку до ЄВРО-2012, утвореного за розпорядженням голови облдержадміністрації. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Керівником новоутвореного Центру став заступник голови Львівської ОДА з питань містобудування та інвестиційної політики Сергій Таратута, який також є відповідальним за підготовку Львівщини до ЄВРО-2012.

До складу Обласного центру увійшли представники правоохоронних органів, МНС, охорони здоров’я, митної та прикордонної служб, облдержадміністрації та Львівської міськради.

Основними завданнями, якими займатиметься Центр є: аналіз оперативної обстановки, що складається в місті та області; вивчення та аналіз світового досвіду з питань забезпечення громадського порядку і громадської безпеки під час масових видовищних заходів з метою застосування його в умовах проведення фінальної частини чемпіонату; підготовка і подання голові облдержадміністрації пропозицій щодо забезпечення взаємодії правоохоронних та інших державних органів, органів виконавчої влади у сфері охорони громадського порядку та громадської безпеки; участь у підготовці проектів програм та заходів з питань забезпечення безпеки і правопорядку в умовах проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Вже на найближчому засіданні новоутвореного органу буде розглянуто ескізний проект пасажирського терміналу львівського аеропорту на предмет його відповідності вимогам безпеки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *