ОСТАННІ НОВИНИ

Семенюк відмовили у суді

Львівський портал

|

Окружний адміністративний суд міста Києва відмовив у задоволенні позову екс-глави Фонду державного майна Валентини Семенюк-Самсоненко про незаконність її звільнення.

Відповідне рішення ухвалено в п`ятницю після відповідного засідання і заслуховування аргументів сторін у справі, повідомляє «Українська правда», покликаючись на Ліга.net.

Під час розгляду судового позову по суті відповідачі аргументували свою вимогу не задовольняти позов Семенюк-Самсоненко наступним: суд виходив з того факту, що на момент голосування у Верховній Раді Семенюк-Самсоненко знаходилася на своєму робочому місці і виконувала свої службові обов`язки.

При цьому нею було підписано низку документів, що стосуються роботи очолюваного нею відомства, а також проведена прес-конференція для преси.

Заява Семенюк-Самсоненко про те, що парламент не мав права голосувати за її зняття з посади глави ФДМ у зв`язку з хворобою, представники ФДМ спростували тим, що лікарняний був виписаний Семенюк-Самсоненко тільки 13 січня 2009 року.

Однак, за заявами представників Семенюк у суді, 26 грудня 2008 року вона була на лікарняному, їй стало погано на робочому місці, вона викликала швидку о 13:00, у той же день їй був відкритий лікарняний.

28 січня 2009 року Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням N53 поклав виконання обов`язків голови Фонду державного майна на Дмитра Парфененка.

26 грудня 2008 року Верховна Рада звільнила Валентину Семенюк-Самсоненко з посади глави ФДМ. За відповідну постанову в цей день віддали голоси 259 народних депутатів. 

2 січня нинішнього року президент Віктор Ющенко зупинив дію цього акта уряду. 

Розпорядженням від 27 грудня 2008 року Кабмін призначив Парфененка тимчасово виконуючим обов`язки голови ФДМ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *