ОСТАННІ НОВИНИ

Сесія не відбулась, бо Садовий все переграв на свій лад - Бащук

Львівський портал

|

Депутати з фракції «Наша Україна» не прийшли на сьогоднішню сесію міськради, оскільки не бажали марно витрачати час. «Мене, як і більшості колег по фракції, не було, адже це було би марною тратою часу. Яка доцільність? Повторювати у п’ятницю безцільно поведений четвер»? – прокоментував нинішні події у мерії депутат ЛМР Сергій Бащук.

«Що могло змінитись від учорашньої 18-ї години вечора і нині до 10-ї ранку? На що розраховував міський голова? Адже за цей час ні в його баченні, ні в баченні тих депутатів, які виступають за повноцінну підготовку питань із порядку денного, нічого не змінилось. Як на мене, це й стало основною причиною того, що нинішнє засідання не відбулось. Йти на компроміс, безумовно, потрібно. Гадаю, якщо до понеділка виконавчі органи, за вказівки міського голови, доопрацюють питання, зокрема щодо програми підготовки до Євро-2012 та стосовно чиновницького апарату, ми зможемо нормально працювати», – зазначив Сергій Бащук.

За словами депутата, фракція «Наша Україна» ще вчора пропонувала мерові сісти за круглий стіл та вичерпати конфлікт, однак Андрій Садовий вирішив піти іншим шляхом.  

«Наша фракція пропонувала міському голові перенести пленарне засідання на наступний тиждень. До цього часу виконавчі органи мали би змогу підготувати ті питання, які на четвергове засідання були «сирими». Ми пропонували за круглим столом – за участі голів фракцій – обговорити ті питання порядку денного, які в четвер стали причиною конфлікту. Андрій Садовий спочатку погодився на нашу пропозицію, однак потім, як завше, переграв все по-своєму», – резюмував депутат.

Нагадаємо, сьогоднішнє пленарне засідання сесії ЛМР не розпочалося, оскільки у сесійному залі не було кворуму. Нині мали продовжити роботу сесії, яку вчора увечері припинив мер Львова Андрій Садовий, оскільки депутати так і не змогли за цілий день погодити порядок денний, де головним питанням був бюджет розвитку міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *