ОСТАННІ НОВИНИ

У Всесвітній день онкохворої дитини у Львові відбудеться акція «Я маю надію»

Львівський портал

|

Цієї неділі у Львові волонтери проведуть спільну вуличну акцію «Я маю надію». Захід приурочено Всесвітньому дню онкохворої дитини, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У межах акції волонтери викладуть біля пам’ятника Т. Шевченку із запалених свічок фрази «Я маю надію» та «Надія є». Захід розпочнеться о 17.00. Організатор акції – благодійний фонд «Крила надії».

«Кожен з нас може зробити свій внесок у допомогу онкохворим дітям: стати волонтером, долучитися до проведення творчих занять із дітьми у лікарнях, стати донором крові, переказати кошти на закупівлю ліків чи медобладнання. Це не займає багато часу, не потребує значних зусиль, це має стати звичайним обов’язком кожного громадянина», – зазначив координатор заходу Микола Щербовський.

Акція «Я маю надію» одночасно проходитиме в Києві, Дніпропетровську, Харкові, Сімферополі, Миколаєві, Луганську та Івано-Франківську.

Нагадаємо, 15 лютого – Всесвітній день онкохворої дитини. За даними Міністерства охорони здоров`я, в Україні на 100 тисяч дитячого населення – 10 – 12 онкохворих. На сьогодні в країнах Європи 70% дітей із діагнозами злоякісних пухлин і лейкозів повністю виліковують. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *